CENTRUM DOKUMENTÁRNÍHO FILMU

logo MFDF Ji.hlavalogo DOK.REVUElogo Inspirační fórum

cs

Nové kurzy, tentokrát i pro ZŠ

Centrum dokumentárního filmu si na podzimní vzdělávací cyklus připravilo řadu novinek. Jedním z hlavních lákadel je dvojice kurzů určená pro žáky základních škol. Zaměřuje se na animační techniky a historii vývoje filmových vynálezů. Nabízíme buď jednorázovou lekci vhodnou i pro začínající školáky, nebo cyklus o třech lekcích, který hlouběji zkoumá možnosti animace.

Centrum dokumentárního filmu si na podzimní vzdělávací cyklus připravilo řadu novinek. Jedním z hlavních lákadel je dvojice kurzů určená pro žáky základních škol. Zaměřuje se na animační techniky a historii vývoje filmových vynálezů. Nabízíme buď jednorázovou lekci vhodnou i pro začínající školáky, nebo cyklus o třech lekcích, který hlouběji zkoumá možnosti animace.

Kurzy uvádíme na základě spolupráce s brněnským kinem Art. Obě lektorky Kateřina Hikadová a Elena Vondráčková mají s prací s dětmi bohaté zkušenosti, stejně tak jako s animací a designem.

Rovněž uporozňujeme na další nový cyklus s názvem Úvod do studia filmu, který ve 4 lekcíh uvede studenty do základní filmové terminologie podpořené tématickými ukázkami.

 

Staňte se také vy součástí vzdělávacích kurzů, které baví žáky i učitele! 

Realizováno za podpory:

Financováno EU
NPO
Ministerstvo kultury
Jihlava
Státní fond kinematografie
Kraj Vysočina
Dále spolupracujeme