CENTRUM DOKUMENTÁRNÍHO FILMU

logo MFDF Ji.hlavalogo DOK.REVUElogo Inspirační fórum

cs

Ji.hlava dětem: nadupaný šestidenní program na 22. MFDF Ji.hlava

Již známe kompletní program pro nejmladší návštěvníky 22. MFDF Ji.hlava / 22nd Ji․hlava IDFF (25. - 30. 10. 2018)

▶ KOMPLETNÍ PROGRAM
▶ DĚTSKÁ AKREDITACE A REGISTRACE JEDNOTLIVÝCH AKTIVIT

Již známe kompletní program pro nejmladší návštěvníky 22. MFDF Ji.hlava / 22nd Ji․hlava IDFF (25. - 30. 10. 2018)

▶ KOMPLETNÍ PROGRAM
▶ DĚTSKÁ AKREDITACE A REGISTRACE JEDNOTLIVÝCH AKTIVIT

Ji.hlava dětem je festivalem pro nejmladší návštěvníky 22. MFDF Ji.hlava / 22nd Ji․hlava IDFF s vytříbenou nabídkou vzdělávacích, zábavných a kreativních aktivit, které mohou navštívit děti samy nebo v doprovodu rodičů. 

Veškerý program bude probíhat v jediné budově Oblastní galerie Vysočiny na Masarykově náměstí 24. Děti tak mohou po skončení jednoho programu navázat jinou aktivitou nebo si odpočinout při filmové projekci či v dětském koutku. A zatímco se budou vzdělávat i bavit při vlastním tvoření, můžete vy sami navštívit některou z dokumentárních festivalových projekcí. Až se s dětmi zastavíte v polední přestávce na oběd, dětský program pokračuje od 14.00 koktejlem dalších aktivit, zatímco vy si třeba můžete dát kávu v kavárně Paseka přímo v místě dění.

Ji.hlava dětem je zcela zdarma pro neakreditované i akreditované návštěvníky. Každé dítě, které bude mít zájem o jakoukoli část programu, obdrží festivalovou akreditaci zdarma. Využijte prosím registračního formuláře, kde můžete dětem vyplnit profilové údaje a dát nám vědět, kdy se programu zúčastní. Na výtvarné dílny a workshopy je nutné se předem zaregistrovat vzhledem k omezené kapacitě. Ostatní aktivity registraci nevyžadují.

 

Dílny pro děti 

Divadla

Workshopy pro starší děti

A mnoho dalšího . . .

Realizováno za podpory:

Financováno EU
NPO
Ministerstvo kultury
Jihlava
Státní fond kinematografie
Kraj Vysočina
Dále spolupracujeme