CENTRUM DOKUMENTÁRNÍHO FILMU

logo MFDF Ji.hlavalogo DOK.REVUElogo Inspirační fórum

cs

ZÁBAVA I VZDĚLÁVÁNÍ PRO VAŠE DĚTI BĚHEM 21. MFDF JI.HLAVA

Centrum dokumentárního filmu pro Vás a Vaše děti připravilo ve spolupráci s MFDF Ji.hlavaOblastní galerií VysočinyMuzeem Vysočiny Jihlava a volnočasovým centrem Legrandum dětský program, který pomůže rozvíjet dovednosti i kreativitu Vašeho dítěte zatímco Vám poskytne prostor pro návštěvu projekce, diskuse, či doprovodného programu MFDF Ji.hlava.

Centrum dokumentárního filmu pro Vás a Vaše děti připravilo ve spolupráci s MFDF Ji.hlavaOblastní galerií VysočinyMuzeem Vysočiny jihlava a volnočasovým centrem Legrandum dětský program, který pomůže rozvíjet dovednosti i kreativitu Vašeho dítěte zatímco Vám poskytne prostor pro návštěvu projekce, diskuse, či doprovodného programu MFDF Ji.hlava. Nebojte se přijet na festival i se svými ratolestmi! Stejně jako minulý rok CDF nabízí sérii dílen a dětský koutek. 


Festivalový dětský koutek – LEGRANDUM
» 25. 10. – 28. 10. 2017
» denně 9:00 – 20:00
» půlden 50,- / celý den 100,-
  
Legrandum volnočasové centrum - volnočasové centrum pro děti předškolního věku se zajištěným profesionálním dohledem najdete na Masarykově náměstí 35.
Zarezervujte si místo ZDE!

Více o festivalovém dětském programu najdete ZDE. Podotýkáme, že dětský program je přednostně určen pro děti akreditovaných rodičů.

 

Realizováno za podpory:

Financováno EU
NPO
Ministerstvo kultury
Jihlava
Státní fond kinematografie
Kraj Vysočina
Dále spolupracujeme